09:50 gick flyget från ett blåsigt Umeå till Arlanda. En ganska skakig start blev det, men Emil tjoade som om det var en karusell.

Innan starten från Umeå

Väl på Arlanda så låste vi in våra väskor och gick och åt lunch. Sen gick vi på Clarion där man som icke boende på hotellet fick betala 100:-/pers för att komma in på deras relax och utomhuspool. Kan varmt rekommenderas om man som vi, hade 7 timmar att döda. Vi behövde dock bara betala 100:- för alla fyra.

I poolen på Clarion.

Sen bastu och dusch. Flyggodis till barnen och sen dags att hitta vår gate. På väg in så kollade jag på barnens pass och upptäckte då att dom går ut i juli i år och jag har läst lite och tydligen så måste passen vara giltiga 6 månader efter hemkomst. Nervositeten tog över, jag blev rejält nervös, men jag frågade en trevlig gubbe som stod i insläppet och läste av passen. Han sa att det var ok, att han visste om dom ”reglerna” men att läses passen in och allt är ok så är det lugnt. Kanske det är annat när det gäller barn.

Flyget till Krabi (miss i planeringen) gick smidigt. Barnen var vakna ett par timmar tills maten serverades och efter det så däckade bägge. Alla utom Pia sov ett par timmar. Emil sov längst. Säkert 6 timmar. Sen serverades en enkel frukost och sen var det dags att landa.

Kort efter att bilden togs sa dom till oss att dom inte rekommenderade att Emil åkte på golvet då syrgasen inte skulle nå dit.

Allt gick ganska smidigt tills vi fattade vidden av vår sne-planering att flyga till Krabi. Antagligen därför resan var ganska billig. 3,5 timmars bussresa i inte allt för trevlig trafik. Men man fick se ganska mycket. Så på så sätt var det bra. Barnen klarade bussresan relativt bra. Men väl framme på hotellet flög Ella-My ut ur bussen. -Jag måste kräkas!. Vi hade stulit med oss kräkpåsar från flyget från Umeå med Norwegian på. Och nu kom dom till användning.

In på rummet och ut i poolen!

Middagen intogs på det ultra-thailändska haket Karlsson tillsammans med en Singah.

Vi alla somnade före 21:00.