#life

Gastric Bypass: Uppdatering #8 -40,7 kg

Igår. Ca 5 månader efter min operation, nådde jag en total viktminskning på 40 kg! Så jävla sjukt! Här nedan följer den senaste uppdateringen. Jag har även laddad upp en film på min Youtube-kanal där jag går igenom resan hittills lite djupare. Filmen finns även längst ner i den här uppdateringen.

Viktnedgången efter min Gastric bypass operation

Minus 3,2 kg sen senaste uppdatering! Helt klart nöjd med det. Och nu även uppnått en total viktminskning på över 40 kg!

Det är så uppenbart att jag måste fortsätta väga och mäta maten för att fortsätta gå ner. Samt hålla igång träningen ordentligt, vilket jag gjort senaste tiden.

Träning efter min Gastric bypass.

Jag har fortsatt med mina löprundor och appen Runner 5K. I och med nästa löppass så har jag kommit halvvägs. Då ser passet ut så här.

5 min gång (uppvärmning)
3 min löpning
2 min gång
5 min löpning
2 min gång
5 min löpning
2 min gång
3 min löpning
2 min gång
5 min gång (nedvarvning)

Jag har även fått till ett bra program på gymmet som jag ska försöka köra så ofta som möjligt nu. Men minst var 3:e dag.

Igår såg passet ut så här (allt på maskiner):

Biceps curl
25 kg 12 x5

Shoulder press
20 kg 10 x3

Chestpress
35 kg 5 x4

Magmaskin
35 kg
12 x4

Rodd
30 kg
12 x3

Benpress
100 kg
12 x4

Hur går det med maten då?

Maten funkar precis som vid förra uppdateringen.

Maten har blivit bättre. Även om jag fuskar lite ibland så sköter jag det helt ok.

Fast egentligen tycker jag inte att jag ska kalla det för att fuska. Det är ju ingen diet jag är på. Jag ska ju leva precis som vanligt. Eller. Vafan. Inte som vanligt för det är ju det sättet som fått mig till vart jag är idag, eller vart jag var för 5-6 månader sedan. Men ni fattar.

Vikten?

I morse stod vågen på 117,3 kg.

 

1 kommentar

 1. Silvija

  Hej!

  Mitt namn är Silvija och arbetar här på Nordbariatric klinik som är den största överviktsklinik i Baltikum.

  Vi har lanserat en ny mobil app som kallas Bariatric IQ som för närvarande är den enda heltäckande mobil applikation i världen som kan användas av magsäcksopererade och de som förbereder sig för operation. Den finns på svenska och andra skandinaviska språk också. Appen har flera funktioner för att underlätta förberedelser för viktminskningsoperation och den hjälper till att balansera sin kost och livsstil efter operationen.

  Du kan ladda ner den från Apple Appstore. för din Iphone och Ipad:
  http://ad.apps.fm/dHYpy3c2yIdj7ghAMdmSo_E7og6fuV2oOMeOQdRqrE0P5ZOokMsFZIM0SpU79XOOoMUYrF19P6jF5RXk-POOQGwm6vGwThnK_hJd55AN0mc

  Eller från Google Play för Android:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nordclinic.bariatriciq

  Jag vet inte om det är aktuellt för dig, men du kanske vill prova. Och vi verkligen uppskattar all feedback vi får från våra användare. Det är verkligen en hel del magsäcksopererade som läsar din blogg, så det kan vara intressant för dem också.

  Ha en bra dag! 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑