#life

ASUS X550J – När jag gjorde slut med min Mac

För 4 år sedan var jag helt inne i Mac. Jag ville verkligen ha en, så jag köpte en MacBook som jag senare sålde och köpte en Mac Mini. Jag har sen jag köpte Macbooken varit förälskad i Apples datorer. För några dagar sedan sålde jag den.

Jag har ju planer på att börja studera till hösten. Just nu lutar det åt Javascriptutveckling. Och eftersom min förra dator var en stationär och jag ville vara lite mer flexibel så var det dags för något nytt. Samtidigt som jag även ville se spelen som jag hatar att jag älskar, i det skicket dom är menat att ses. Diablo 3 & World of Warcraft.

Det blev en Asus X550J med 256 GB SSD och ett Geforce 950m och jag är så sjukt nöjd. Hårddiskutrymmet försvinner väldigt snabbt men jag lyckades fixa till vår Time Capsule så den nu fungerar som en NAS. En nätverkshårddisk. Så jag får helt enkelt börja spara mer på den.

Jag är helt klart skitnöjd. Att redigera film på denna dator är en fröjd jämfört med den förra. Diablo & World of Warcraft spelar jag så som det var tänkt att se ut och jag älskar Windows 10!

1 kommentar

  1. Naz

    Nämen sedär 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑