Om 5 dagar åker jag upp till Lycksele för min Gastric Bypass-operation och jag ska ärligt säga att jag börjar bli lite nervös. Jag är lite orolig för att jag kommer ställa mig på vågen när jag kommer dit och att jag inte kommer att ha operationsvikten. Men den är gott och väl inom räckhåll och efter middagen imorgon, som kommer att bestå av ett mindre julbord, så kommer jag gå på pulver de sista dagarna. Det, plus promenader varje kväll, borde göra susen.

På måndag kväll ska jag inhandla lite grejer som jag behöver när jag kommer hem från Lycksele. Lite olika soppor, saker att berika soppan med, Semper mjölkpulver, lättfil osv. 30 minuter ska det ta, att äta 1,5 dl mixad soppa. Hej tesked.

Efter 7 dagar får jag börja äta mat med mjuk konsistens.

Jag har ett häfte med massor av information. Jag måste läsa igenom det några gånger så jag har koll på allt.