Idag landade jag mitt första gig som Webbutvecklare. Inte så enormt stort, men jävligt kul att inte göra en hemsida åt mig själv för en gångs skull samt så klart, att få lite betalt för det. Att faktiskt få ”jobba” som det jag ändå utbildar mig som på kvällarna.

Kan väl berätta om en vecka eller så när allt är klart.

Jag läser ju Webbutveckling via Jensen Education på kvällarna. Drog in ett A på Webbutveckling 1. Nu är jag snart klar med Webbutveckling 2 och jag satsar väl på ett A där också 🙂 Sen hoppas jag att jag kommer kunna praktisera det lite. Inte någon anställning, men kanske få göra lite hemsidor här och där. Ska ju göra vår samfällighetsförenings hemsida också. Dock blir det inget betalt där. Sen får jag se vart jag tar det vidare.

Jag tycker det är vansinnigt roligt i alla fall.