#life

The 100 – Ny Sci-Fi-serie på Netflix

I maj skrev jag ett litet inlägg med en bild från då Ella-My ritade med en sten på vår bil. Sen var det tyst fram till sista augusti då Raubtier släppte deras nya singel, Den sista kulan.

Det är väl dags för en förändring har ser jag. Mer inlägg alltså.

Nu håller Pia på att sätta i något som kallas för blåschampo i håret. Så jag har inte så mycket tid på mig. Men jag tänkte bara tipsa om en ny serie på Netflix. The 100 heter den. Citat från Wikipedia här nedan.

Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade allt liv på jorden, men i omloppsbana ovanför hade 12 nationer bemannade rymdstationer som slog ihop sig till en stor kallad ”Arken” där mänskligheten försöker överleva i väntan på att jorden återigen ska bli beboelig så att de kan återvända. Men Arken är nu döende och ledningen bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar från Arken till jorden för att undersöka om den har blivit beboelig. Väl där nere inser de snart att allt liv på jorden är långt ifrån utplånat och att de inte är ensamma. De kommer att bli testade av sig själva, av naturen och av de människor som lever på ytan. Många hinder måste övervinnas om en ny civilisation ska kunna byggas.

Vi har sett första säsongen på Netflix på bara ett par dagar. Det är en fantastiskt bra serie. Nu råkade jag ramla över säsong två. Men jag måste verkligen fortsätta se denna serie.

Nu är Pia klar.

3 kommentarer

 1. Naz

  Åh, post-apokalyps! Ska kolla in!

 2. Gadrino

  Lika bra som Warehouse 13?

  • Andreas

   Lika bra!

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑