#life

Sverigedemokraterna – Ett Totalt Jävla Mörker!

Jag är en av dom som har sagt att jag tycker det har varit fel av de sittande regeringar vi har haft att ignorera Sverigedemokraterna. Att man istället skulle ha tagit debatten med dom för att visa deras inkompetens.

Igår/idag gjorde dom det så bra själva.

Alla ni som röstat på Sverigedemokraterna pga missnöje för de regeringar vi har haft eller för att ni helt enkelt stödjer deras politik, kan brinna i helvetet.

Sveriges välbefinnande är ingen jävla leksak!

Jag tycker inte heller att Alliansen ska beskyllas för detta. Denna skit hände redan 2010 när Sverigedemokraterna kom in.

Det man eventuellt kan beskylla dom för är att dom lät detta ske idag. Men samtidigt så förstår ju även jag att dom röstar på sin egna budget då det är den dom tror på. Om din dotter och min dotter möts i en Fröken Sverige-final så kommer jag självklart inte att rösta på din eftersom din har en mycket sämre lösning på världsfreden än vad min har. Och självklart för att min är finare och för att min är min.

Nej. Den 22 mars hoppas jag du röstar på det parti som ditt hjärta klappar lite extra för. Och inte på några jävla dårar som leker med Sverige välbefinnande.

Med vänlig hälsning,
En sån där hobbypolitiker som kommer fram vid valen men som sen gömmer sig när han får motfrågor.

1 kommentar

  1. Scaramanga

    Väl rutet!

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑