#life

Någon annan bloggare?

Jag läser faktiskt inga andra bloggar. Inte slaviskt.

Ibland brukar jag titta in på Martin Melins eller……

Kissies! Fråga mig inte varför. Men jag brukar kika in där.

Martin Melins blogg gillar jag faktiskt.

Vad jag skulle vilja hitta är några bra, svenska teknikbloggar, tv/serie- eller spelbloggar. Inget som drivs av någon tidning. Utan privatpersoner. Så finns det någon sån som ni känner till så får ni gärna tipsa.

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.

4 kommentarer

 1. Limp

  Jag känner mig förnärmad. Hanna Friden har ju skrivit lite om spel, men nu vet jag inte om hon bloggar så mycket längre. Och Julia Skott har skrivit en del om teknik. Dåliga tips är bättre än inga tips alls.

 2. Limp

  Pellespersonligs.se, kan det vara något för dig?

 3. Starta-Blogg

  Jag tycker blogg.tkj.se är en blogg värd att kolla in ibland.
  Andra ”bloggar” eller tidningar jag läser online är WPbeginner, NyTeknik, CIO Sweden, Problogger, Design your own blog och IDG

  Sen läser jag väl min egen blogg, men det är ju mest för att korrekturläsa 😉

  • Andreas

   Ah. Jo. Tkj läser jag med jämna mellanrum. Och din 🙂 Annars är det dåligt med läsande av andras faktiskt. Skumläser de stora lite. Men mest för att kunna ge någon bra kommentar ibland för att få ut länken min i kommentatorsfälten 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑