Ok, jävlar vad jag ligger efter.

På grund av att jag var väldigt sen med att börja läsa del 2 i Programmering 1 som jag läser på halvtid och på distans. Så fick jag lite panik för ett par dagar sedan då jag insåg att andra uppgiften skulle vara inlämnad senast den 21:a. Så bloggandet hamnade lite på efterkälken.

Men nu ska vi ta ikapp det med 3st inlägg.

Det första, som jag skriver på nu. Kommer att handla om mina favoritprodukter.

Men jag tänkte jag istället skulle fokusera på endast en produkt.

Nämligen kebab i Östersund.

Jag tror jag har ätit kebab i Östersund sedan dom först öppnade Kebab City. Där man efter ett tag bara behövde kliva in och dom började lägga upp det jag skulle ha. En XL med stark och mild sås.

Sen öppnade Kebabhouse och även om det just då inte var lika bra. Så var det ändå väldigt bra. Sen öppnade Kebabhuset. Jag kan blanda ihop dessa nu, Kebabhouse är den på söder va? Och Kebabhuset är den i närheten av Kebab City? Eller är det tvärtom? Att Kebabhuset är den på söder och Kebabhouse är det i stan?

Hur som helst. Den på söder är väldigt bra. Det var faktiskt ganska längesedan jag åt på City nu. Visserligen är jag inte i Östersund lika ofta som när jag bodde där. Men ändå.

Anledningen till detta inlägg är att klaga litegrann. Det ska väl inte behöva vara meningen att jag ska behöva åka 36 mil för att få äta bra kebab?

Jag har nämligen inte hittat bra kebab. Aldrig. Någonsin. Förutom i Östersund!

Ett tag bodde jag i Örnsköldsvik och åt ett par gånger på ett nära kebabhak där. Men där åt jag mest bara för att det vara nära och för att det, just då, var det enda som fanns.

kebab i övik

Vad är det med Östersund och varför i hela friden är det så fantastisk kebab i Östersund?

Vet du?

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.