#life

Känner du dig trött? Testa detta!

Känner du dig ofta trött? Vill du veta hur jag gör för att pigga upp mig själv?

Följ dessa råd.

Den första åtgärd jag gör är att lägga in en snus. Lös så klart. Men det funkar även med portion, bara det är stark portion. Här rekommenderar jag Knox Stark eller Kronan Original Stark. Det finns även en sort som heter Oden Extreme. Denna är den bästa, men då smakar det tyvärr skogshuggare i munnen på dig.

Jag snusar i och för sig även när jag sover, så detta brukar sällan fungera.

Nästa steg är att hälla i dig så mycket kaffe som möjligt. På jobbet trycker jag alltid på starkaste och största. Det gör aldrig någon större skillnad för man får ändå nästan lika mycket i koppen som om jag hade valt en vanlig storlek. Det positiva med kaffemaskinerna på kontor är att man kan exprimentera friskt mellan alla olika varianter som finns. Även blanda alla möjliga tills man uppnår önskad effekt.

Denna variant bidrar ofta till en fruktansvärt orolig mage och du kommer att få besöka toaletten mer än vad din arbetsgivare kanske anser är ok.

Kommer du ur detta steg med orolig mage och inte ett dugg piggare, så vet jag inte riktigt vad du ska göra. Jag har inte listat ut det ännu.

Visst, gå ut i friska luften, men det hjälper ju ofta bara för stunden.

Nej, jag tycker ändå att en kombination av mycket snus och mycket kaffe, gärna blandat innehåll, hjälper bäst. Det gäller bara att aldrig låta koppen stå tom.

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.

1 kommentar

  1. Techno Viking

    Jag har blivit sjukt mycket piggare sedan jag började äta järntabletter för några månader sedan. Och friskare. Men hade säkert brist innan pga veg + mycket träning + mycket kaffe + mycket mat baserad på vetemjöl.

    Annars känner jag igen mig i kaffet. Lätt 8-10 muggar om dagen på jobbet.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑