Det finns en uppsjö av sätt att tjäna pengar på din blogg. Allt från annonsering via Googles annonssystem Adsense till
sponsrade inlägg, där du skriver ett inlägg om en viss produkt från ett företag.

Det jag själv kan rekommendera, och som faktiskt är roligt att hålla på med, är affiliates. Och speciellt då Tradedoubler.

Det hela går ut på att du kanske skriver ett inlägg om en barnoverall som du beställde från Ellos. I inlägget så lägger du in länkar till detta plagg på deras hemsida. Klickar då användaren på den länken, och inom en viss period handlar overallen eller något annat från Ellos.se, så får du provision.

Jag är inte så jätteflitig med detta. Men då jag t ex. skrev inlägget om mina sminktips, så gick jag bananas och la in en del länkar och dom länkarna genererade faktiskt en del klick. Dock ingen provision. Men ändå kul att ni som läser denna blogg faktiskt klickar på någon länk lite nu och då.

Än har jag inte fått något utbetalning och jag tror nog det kommer att dröja ett tag innan något sånt händer. Men själva grejen gillar jag.

Företag som är anslutna till Tradedoubler är bland andra.

Babyshop
Bodystore
CDON
Discshop
Dustin
Ellos
Gymgrossisten
Nelly
One.com
Storytel

Vill ni läsa på lite mer om affiliates så kan jag rekommendera en hel del guider på Starta-blogg.se.

Hur många besökare för att tjäna pengar med affiliateannonser?
Hur tjänar man pengar som affiliate?
Tjäna pengar hemifrån som affiliate.
Tjäna pengar som affiliate.

Vill ni testa på det här med affiliates och då hos Tradedoubler så kan ni klicka på bilden nedan och sätta igång på direkten!

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.