Åter igen så är jag sent ute med dagens i lägg.

Dagens inlägg ska handla om hur jag får besökare till min blogg. Jag är dock inte rätt person att lära ut hur man får besökare till bloggen, för det är något jag själv försöker med. Ständigt. Bloggen är kopplad till min Facebook-sida, Twitter och Tumblr. Jag kommenterar andra bloggar och jag försöker skriva lockande rubriker. Men det ger inte det resultat som jag önskar.

Istället tänkte jag länka till ett par bra artiklar hos Starta-Blogg.se där dom går igenom en hel del nyttigt.

Hur du får besökare från Pinterest.

Få fler besökare till bloggen.

10 sociala medier som funkar/inte funkar för att få besökare.

Få fler besökare till bloggen genom dessa 13 steg.

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.