Här skulle jag ju vilja skriva att mina barn inspirerar mig till att röra på mig och bli en aktivare pappa. Det skulle jag verkligen vilja göra. Dom gör det, det gör dom. Men jag tar det inte på allvar.

Frågan är väl när jag ska ta det på allvar.

Jag vet faktiskt inte vem som inspirerar mig.

Ett tag var det en herre vid namn Chris Pirillo som inspirerade mig och ett tag, och som återkommer, var det en annan herre vid namn Shay Carl. Ni kanske inte vet vem han är. Men ni vet säkert vem Felix Kjellberg, eller PewDiePie som han kallas på Youtube, är. Shay Carl var en av ägarna till Makers Studio som Disney sen köpte upp för 500 miljoner dollar. PewDiePie var signad till Makers Studio och deras nätverk.

Varför blev jag/är jag inspirerad av Shay Carl?

Shay Carl var en gång i tiden väldigt överviktig, kort och tjock. Han gav sig fan på att gå ner i vikt och lyckades. Han vloggade så klart under hela perioden, och så småningom ställde han upp i LA Maraton och fullföljde det inom 4 timmar.

Han gick ner ca 45kg på drygt ett år genom att träna regelbundet och äta nyttigt.

Nu för tiden misstänker jag att han pendlar mycket, men grejen med honom är att han kan ta sig i kragen och få kontroll på det hela igen. Han inspireras av videoklipp som han får som svar på sin kanal från sina följare och han inspirerar andra till att ta tag i vikten genom t ex. Shaytober eller Brovember. Där han utmanar sina följare att leva sundare.

Shaytards

Shay Carl har på sin kanal Shaytards, 2 776 199 följare, och det är på sin kanal The Shaytards som hela familjen med frun Colette och deras 5 barn, Sontard, Princesstard, Babytard, Rocktard och Brotard, är med i vloggarna.

Shay Carl är en väldigt aktiv pappa, och det är nog därför som han inspirerar mig.

Shay Carl kan nog upplevas som lite intensiv och högljudd och därför ser jag sällan på hans videos nu för tiden. Men ibland när jag känner för att bli motiverad till egentligen vad som helst, så tycker jag att hans videos passar ypperligt för det.

Shaytards

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.