#life

215 bloggtips när du har idétorka

Jag är inte rätt person att ge dig bloggtips på vad du kan skriva om. Vad jag istället kan göra är att ge dig länkar till ett par artiklar på Starta-blogg.se som går igenom just detta. De tips dom ger är väldigt bra så jag råder dig till att kika på dom.

7 tips för att komma på vad du ska blogga om.
29 tips på blogginlägg för modebloggare.
36 tips på vad du kan blogga om.
46 bloggtips att skriva om på hösten.
97 saker att blogga om! Vad kan man blogga om?

Med dessa 215 tips kommer du väldigt långt. Se det som 215 inlägg.

Skapade jag mig själv en ny utmaning där?

Tommy K Johansson har skrivit två väldigt bra böcker om bloggandet. Den enda tar upp hur du skriver bra inlägg för bloggar och heter Skriva för Bloggar. Den andra heter Tjäna pengar på din blogg. Bägge böckerna går att köpa som e-böcker på t. ex iBooks Store.

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.

2 kommentarer

  1. Limp

    Du har säkert förstått att jag älskar bloggar. Du struntar säkert i bloggtips, men jag tänkte ändå att jag skulle visa den här bloggen som är fin och rolig och så http://onekligen.blogspot.se. 🙂 Jag gillar ju alla bloggar som jag länkar till på min blogg, men den behöver uppdateras. Mitt bästa bloggtips är annars att skriva roligt och direkt från hjärtat och som sagt följa bloggar man gillar och låta de bloggarna veta att man gillar dem, så brukar det leda till att det dyker in någon ny filur. Trevlig helg!

  2. bearberry1

    Bra länktips

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑