Natten mot söndag, klockan 02:00, har dokumentären World of Warcraft: Looking for Group premiär! Jag är väldigt sugen på att stanna uppe för att se den.

Join us Sunday, November 9 at 2 a.m. CET for the premiere of World of Warcraft: Looking for Group, an all-new documentary celebrating 10 years of adventure, camaraderie, and /dancing on mailboxes all around Azeroth. This decade-spanning archive explores the history of WoW with the people who create it, collects stories from players around the world, and takes you into corners of Blizzard and the WoW community you’ve never seen before.

Här ovan ser ni en trailer för dokumentären, Looking for Group.

Jag började spela World of Warcraft för ganska exakt 10 år sedan. Först så spelade jag när det låg i beta-stadiet i USA, sen när den Japanska betan öppnade och när sen spelet släpptes så var jag fast.

När första expansionen, The Burning Crusade, släpptes så stod jag i kö utanför en tv-spelsbutik i Örnsköldsvik. Jag hade bunkrat upp med massor av mat och Coca-Cola och väl hemma så gick jag inte ut på flera dagar. Jag var den första huntern i vår guild att nå lvl 70.

När det sen var dags för den andra expansionen, Wrath of the Lich King, så bodde jag med Pia i Umeå. Tillsammans köade vi utanför tv-spelsbutiken i källaren i MVG-gallerian.

Dom två kommande expansionerna köpte jag digitalt.

Jag är en periodare, jag spelar väldigt intensivt ett tag, sen avtar det och jag hoppar in lite då och då. Men när varje expansion släpps så är jag med igen.

Nu kommer snart den 5 expansionen, Warlords of Draenor och självklart har jag redan förhandsbokat det. Det gjorde jag för längesen, och precis som inför den 4:e expansionen, Mists of Pandaria, så har suget att spela kommit tillbaka igen och jag hoppas och tror att några av mina gamla guildkompisar åter kommer att vara online.

World of Warcraft firar 10 år idag och det firas bland annat med en dokumentär som heter Looking for Group. Den har premiär på Blizzcon och man kommer att kunna se den via en Live Stream från World of Warcraft Arena-turnering eller på Blizzard officiella World of Warcraft-kanal på Youtube, eller via deras officiella World of Warcraft-sida.

Jag är väldigt, väldigt peppad på detta.