Ett sött, ett rolig och ett coolt. Då har man väl täckt upp det mesta på Youtube… Eller inte.

Men idag ska jag skriva om mina favoritklipp på Youtube och problemet med det är att jag inte tittar så mycket på enbart klipp utan jag följer en del vloggare, teknikfolk och annat jag finner av intresse.

Men 3 favoriter har jag. Två styckna som jag skrivit om tidigare och en ny. Den coola är den nya.

Först ut är Ludvig Antonio Jacobsen, som om jag vågar lite på min obefintliga kunskap inom det norska språket berättar framför kameran om hur det går till när han kommer till en fest.

Det andra klippet är Roman Atwood fakeade otrohet. På han och hans flickväns årsdag planerade han att berätta för henne om sin otrohet. Vilket så klart bara var påhittat. Vad som händer sen får ni se själva. En fullständigt fantastisk twist.

After quitting a comfortable day job, photographer Shane Black spent two months on the road shooting time-lapses of some of America’s most beautiful spots. His ”Adventure Is Calling” video is the mesmerizing result, made from about 10,000 of the photos he took.”

Läs mer här och se filmen!

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.