Starta-Blogg.se är en blogg som jag verkligen kan rekommendera för dom som är i farten med att starta en blogg, eller har en blogg sedan tidigare men är sugen på att lära sig om hur man driver mer folk till sin sida, eller hur man börjar tjäna pengar på att blogga.

Starta-Blogg.se är byggd för att lära sig att tjäna pengar på sitt bloggande, så sidan har en hel del annonser, men det är inget som stör.

Det Starta-Blogg.se gör, är att varje månads slut så redovisar dom besöksstatistik och inkomster på sidan, vilket ger besökaren en inblick i vilket arbete det krävs för att få en blogg som genererar pengar.

Förutom att Starta-Blogg.se skriver guider i hur du kommer igång med t e.x. Google Adsense och affiliate-program, så guidar man även till de bästa webhotellen eller i hur du optimerar din sida för sökmotorer.

Man tipsar om saker du kan skriva om när du har idétorka, smarta bloggrubriker eller vad du absolut inte bör blogga om.

Starta-Blogg.se är absolut en blogg som bör ligga i alla bloggares bokmärken.

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.