När jag såg första avsnittet av den engelska versionen av The Office var jag helt såld. Jag fullkomligt älskade den serien. Jag avstod medvetet från att se den amerikanska då jag inte trodde den skulle vara lika bra. Och, nu när jag då äntligen sett snart 5 säsonger av den, så kan jag bekräfta att den inte är lika bra.

Men den är ändå väldigt bra.

Karaktärerna är fantastiska. Steve Carells karaktär Michael Scott är fantastisk. Kärlekshistorien mellan Pam och Jim är fin och de 2 irriterande karaktärena Dwight och Andy är även dom fantastiska.

Amerikanska The Office är lite som Vänner var för mig. Man kan se ett gäng avsnitt på raken och man kan gå tillbaka och titta på sitt favoritavsnitt när som helst.

Dagens tips är amerikanska The Office. Om det inte är så att ni inte har sett engelska The Office ännu, för då är det den som är Dagens tips.

Detta inlägg ingår i serien 36 saker jag kommer att skriva om de kommande 36 dagarna.