Den 13 november släpps den 5:e expansionen till World of Warcraft. Warlords of Draenor.

Blizzard slutar aldrig att imponera på mig när det kommer till de filmsekvenser dom släpper inför att en ny expansion är på väg, eller en filmsekvens in-game.

2016 är det sagt att Warcraft-filmen kommer att komma ut och den kommer att regisseras av Duncan Jones. Mannen bakom bland annat en av mina favoritfilmer, Source Code. Men jag skulle verkligen vilja se Blizzard göra en helanimerad film. För ungefär en månad sedan släppte man denna film. Warlords of Draenor Cinematic Trailer.

Från början såg det ut så här. Detta är den första trailern, innan World of Warcraft skulle släppas den 23 november 2004.

16 januari 2007 var det dags för den första expansionen. The Burning Crusade.

Wrath of the Lich King. Andra expansionen till World of Warcraft släpptes 13 november 2008 och trailer såg ut så här.

Vid Blizzcon 2009 släppte Blizzard nyheten om att en 3:e expansion  var på gång. Cataclysm. 7 december 2010.

Den 4:e expansionen. Mists of Pandaria släpptes den 25 september 2012.

I en intervju nyligen med Tom Chilton, Game Director för World of Warcraft, kommer det fram att dom redan har börjat arbeta på zonerna inför expansion nummer 6. Och att man har idéer för 10 år till av World of Warcraft.

Detta är ett spel som jag alltid kommer tillbaka till. Jag må ha långa uppehåll, men det drar mig alltid tillbaka, och kommer garanterat göra det igen lagom till den 13 november.