Under ett helt sekel i ett mytomspunnet New York City får vi en fantastisk berättelse om mirakel, öden som möts och den eviga kampen mellan gott och ont.

De flesta recensioner jag läst så här i efterhand har inte varit positiva när det gäller den här filmen. Och jag är väldigt glad att jag inte läste recensionerna innan vi såg filmen, för då hade vi nog inte sett den.

Det enda som jag kan hålla med om när det gäller de recensioner som jag läst, är Collin Farrells frisyr genom hela filmen. I en liten del av filmen har han en vettig frisyr, men oftast ser han ut som om han vore hämtad från Rammstein och där frisören gjort en hel del misstag.

Funderar ni på att se den här filmen så läs för guds skull inga recensioner, även om jag nu råkade länka till några. Jag kan varmt rekommendera Winter’s Tale. Den är riktigt, riktigt bra!