06:30 i morse ringde klockan och min första tanke var att ligga kvar yttterligare en timma innan jag behövde åka till jobbet.

Men sen minns jag att jag har ju lovat mig själv att klara detta 6-veckors träningsschema som jag påbörjat. Så jag klev upp, tog med mig Emil ner som redan var vaken. Gjorde välling åt honom och jag klädde på mig och honom innan jag satte honom i barnvagnen. Självklart hade det ultimata varit att han hade sovit vidare och jag hade kunnat tagit med mig stavarna istället, men så blev det inte idag. Jag fick sällskap istället.

Efter 5 minuter hade han druckit upp vällingen och satt snällt i vagnen och kikade på naturen.

bild 2

Det blev ingen längre sträcka och inte heller något vidare tempo. Men en liten runda på Umedalen blev det. Jag kommer att öka om jag får gå själv med stavarna, men det var inte dumt att ta med sig Emil men man fick ju inget sväng på armarna.

Jag är mest glad över att jag faktiskt tog mig ut. Det underlättade ju så klart att Emil var vaken och ville kliva upp.

Ikväll ska jag ta och ladda upp min FitBit och börja bära den igen. Kan även vara kul att läsa av sömnen nu för tiden då barnen vaknar stup i kvarten på nätterna.