En serie vi såg väldigt mycket på förut var Warehouse 13.

20140212-124130.jpg

I ett inlägg den 12 februari i år skrev jag följande om serien.

Warehouse 13 handlar om Secret Service-agenterna Myka Bering och Pete Lattimer som omplaceras till en lagerlokal i South Dakota. Så klart, en topphemlig lagerlokal.

Warehouse 13 är en sience fiction-serie som krestar kring agenterna Myka Bering och Pete Lattimer och deras jakt på artefakter som med sin kraft utgör stor fara.

Tänk Arkiv X möter Indiana Jones.

Andra karaktärer är datahackern Claudia Donovan, Leena som äger ett Bed & Breakfast där alla som arbetar på Warehouse 13 bor. Artie Nielsen, chefen för Warehouse 13 och Mrs. Frederic, direktör och tidigare vaktmästare i Warehouse 13. Hon är dock inte den högsta myndigheten utan hon rapporterar direkt till The Regents. En mystisk grupp som övervakar Warehouse.

På Netflix finns just nu 4 säsonger men en 5:e och sista säsong finns, dock inte på Netflix ännu.

Igår när vi slog igång Netflix på vår Apple TV så ser vi att det har kommit nya avsnitt av Warehouse 13!

Det visade sig att det var fortsättningen på säsong 4 som hade kommit, vilket jag inte var beredd på. Jag trodde att det senaste avsnittet vi såg var säsongsavslutningen. Men så var alltså inte fallet.

Nu finns hela säsong 4 på Netflix och den 5 och sista säsongen av serien, som endast innehåller 6 avsnitt, har visats i USA. Det sista avsnittet visades den 19 maj i år. När det kommer till Netflix är dock inte klart ännu.