Igår var Jennifer Aniston gäst hos Jimmy Kimmel och hans talkshow. Där fick han Jennifer spela med i en scen i en replika av Courtney Cox karaktär Monicas kök. Rätt som det var så dök Phoebe och Monica upp och dom alla spelade upp en scen.

Dom säger att detta inte är en indikation på att en återförening är på gång. Men samtidigt säger Jennifer Aniston, – ”Men folk dör ju i såpoperor och kommer tillbaka igen. Så galnare saker har hänt.”

Nästa vecka är det även 20-årsjubileum för serien och en stor replika av kaféet Central Perk kommer att byggas upp på Manhattan.

Det känns som att något är i görningen.

Och med en långfilmsinspelning av en annan väldigt populär och avslutad serie, Entourage. Så tror jag att en del serier kanske kommer att få nytt liv igen. Om Entourage-filmen slår. Vilket jag inte ser varför den inte skulle göra.