#life

Serietips: Drop Dead Diva

Drop Dead Diva handlar om den blonda och mycket ytliga fotomodellen Deb som omkommer i en bilolycka. När hon kommer till himlen och portvakten Fred, så får hon veta att hon är en ”Zero-Zero”, en person som varken gjort några goda gärningar eller onda.

Deb gillar inte detta utan vill ändra på denna bilden av henne, så hon trycker på en knapp som ska få henne att återvända till sin gamla kropp.

Något går fruktansvärt fel…

DDD_RT_Cast-table1-1426-2

Istället för att komma tillbaka till sin kropp, så kommer hon till Jane Bingums kropp. Jane, som vid samma tidpunkt som bilolyckan, sköts till döds på sitt kontor på advokatfirman Harrison-Parker.

När Deb, som nu är Jane, kommer tillbaka till advokatfirman, upptäcker hon att även hennes tidigare fästman Grayson, jobbar på firman och det är ju som upplagt för en massa komiska, stressade och förvirrade situationer.

Varje avsnitt är fristående med en rad olika fall för advokaterna att ta sig an, men det finns massor av sidohandlingar som sträcker sig över flera avsnitt.

Jag var lite motstridig i början när min sambo ville vi skulle börja titta på Drop Dead Diva. Tyckte det såg ut som en chick-Serie. Jag ville ju ha sci-fi eller äventyr med massa riddare eller zombies.

Men jag ångrar inte alls att vi började titta på Drop Dead Diva.

Just nu finns det 4st säsonger på Netflix. Där de 2 senaste lades till för inte så länge sedan. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan det läggs till fler säsonger.

2 kommentarer

  1. Nasty

    ”Något går fruktansvärt fel…” 🙂

  2. Techno Viking

    Fy fan par som kollar på serier tillsammans är ju det värsta

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑