#life

Conan O'Brien Can't Stop på Netflix

Minns ni för några år sedan, då David Letterman, Jay Leno och Conan O’Brien slogs, sent på kvällarna, om tittare. Enligt mig så vann Conan varje gång. Han var alltid i en klass för sig.

Senare skulle Jay Leno sluta, gå i pension och Conan skulle få ta över The Tonight Show efter honom och på bästa sändningstid. Tittarna svek av någon anledning och man skjutsade fram Conans program till efter midnatt och kastade in ett nytt program. The Jay Leno Show, kort och gott. Conan O’Brien ville dock inte gå med på detta. Utan lät meddela via ett pressmeddelande att han inte skulle fortsätta som programledare för The Tonight Show om det flyttades till efter midnatt då det skulle förstöra den långa traditionen som The Tonight Show hade.

conan-o-brien-can-t-stop

Det hela slutade med att NBC köpte ut Conan för 45 miljoner dollar från hans kontrakt och samtidigt förbjöd honom att figurera i TV de kommande månaderna.
Under denna tid drog Conan ut på en 42 shower lång turné, The Legally Prohibited from Beeing Funny on Television Tour. En film spelades in under hela den här turnén, som resulterade i Conan O’Brien Can’t Stop.

I filmen får man följa hela turnén och man får även veta lite mer om just Conans känslor och tankar kring den konflikt som uppstod.

Filmen finns nu på Netflix och jag kan starkt rekommendera den!

 

2 kommentarer

  1. Sambon

    Har du sett den?

    • Andreas

      Japp.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑