Det här med att skriva dagboks-blogg. Är det verkligen så roligt det?

Nej, nu nischar jag bloggen. Nu ska jag skriva om sådana saker som jag är intresserad av. Dvs. YouTube, Spel, Serier, Prylar och Internet i övrigt.

Under de närmaste veckorna kommer det ske lite andra förändringar också då jag kommer experimentera en del med bloggen.

Som ni märker har en del inlägg försvunnit. Det är helt enkelt så att under de 11 dagar som jag försökte mig på det här, Blogg 100, så var 7 av de 11 inläggen så otroligt krystade så det var inte ens roligt. Jag gav upp då inläggen var i princip innehållslösa.

Jag kommer att försöka blogga så mycket som möjligt. Men denna sida får inte ta tid ifrån den andra sidan som jag driver, latenightapple.se. Och Late Night Apple får inte ta tid ifrån denna. Så jag ska försöka driva de bägge samtidigt. Vi får se hur det går.

/Andreas