#life

Fettisdag

Idag är det ”äta så många bullar med mandelmassa och grädde du vill”-dagen. Fettisdagen. Semlans dag. Jag har inte ätit någon ännu då jag är hemma med barnen och inväntar leverans från svärmor senare. Hembakade med extra mycket utav allt!

20140304-123156.jpg

Jag ska försöka hitta på roligare saker att skriva om. Jag ska inte bajsa ur mig skit varje dag bara för att. Någon mening ska väl detta bloggande ha.

Har påbörjat en sak som jag skulle kunna börja blogga stenhårt om. Men jag har lovat min sambo att inte dra in så mycket tekniskt i det hela denna gång.

Ska fundera på det.

Annars har jag lite planer för latenightapple.se som jag startade för någon vecka sedan. Jag skulle vilja börja göra lite filmer till den sidan, och nu har jag hittat en av de bästa appar jag någonsin stött på. Så en video om den appen kan nog få bli den första.

På återseende.

3 kommentarer

 1. Naz

  Jag supportar i detta! Är nyfiken på det du påstår dig kunna blogga stenhårt om!

  • Andreas

   Vi får se hur det blir 🙂

 2. Sambon

  Inget att fundera på. Lovat är lovat, hur svårt det än kan va. 😉 Puss!

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑