Om dom fortsätter som dom gjort nu efter första dagen av tävlingarna, innan ens invigningen varit. Så kan det nog bli ganska bra ändå det här. Ola Wenström är den programledare som har haft hand om förmiddagen, men nu kliver Carolina Klüft in. Kan hon verkligen vara bra som programledare? Visst, hon har bra mycket erfarenhet av mästerskap och olympiska spel, men TV? Kommer hon vara lika flamsig framför kameran här som hon varit på friidrottsarenorna?

Det har heller inte varit lika mycket reklam som man var beredd på. Kollar man mellansnacket under t.ex Hockey-VM så pratar dom i 2 minuter och sen är det 5 minuter reklam.

Men som sagt. Än så länge har det bara varit en dag av snowboard, men en kommentator som för övrigt hette Bollen Valencia, så man ska nog inte dra för stora slutsatser ännu. Dom har gott om tid att göra bort sig på.

Men just nu så känns det som att det enda som saknas är en mysig Pops i kofta samt Jonas Karlsson.