Lever livet som pappaledig.

Det är inte som att ha ett barn att ta hand om. Det är som att ha två! att ta hand om.

Det är fullt drag mest hela tiden, och Emil har kommit på att det är väldigt roligt att vara vaken på kvällarna, så den lilla egentid man trodde att man skulle kunna få ha på kvällarna, den finns inte.

Annars håller jag på med ett litet projekt som jag vill bygga vidare på och driva så långt det bara går. Tänk Apple for Dummies fast i web-form.

Tanken är att jag ska föra samman mina intressen för Youtube, Apple och driva hemsidor. Driva hemsidor har jag inte varit så bra på tidigare, startat mycket nytt, men inte fullföljt det. Och det tror jag har att göra med att jag inte har brunnit för det. Nu känns det som att jag kanske gör det.

Jag kommer att börja göra allt på svenska, men visar det sig sen att det faktiskt är något som folket vill ha. Ja, då kanske jag måste bredda mig.

Jag kommer dock inte släppa detta förens det är helt klart och sidan har en del innehåll.

På återseende.