Under dessa mellandagstider svämmar nyhetssidorna över av artiklar om stora elektronikföretag som lurar kunderna med att höja priset på diverse prylar istället för att sänka dom. Tror folk verkligen att bara för att det är Mellandagsrea så är allt billigare? Fattar inte folk att det bara är vissa utvalda prylar som ingår i Mellandagsrean?

Jag läste en artikel om en gubbe som var ute efter att köpa en diskmaskin. Media Markt skrev på skylten att den tidigare hade kostad 4990:-, men hade missat att tagit bort orginalskylten som sa 3990:- Priset nu under mellandagsrean är satt till 2790:-.

Nu tänker inte denna man köpa denna diskmaskin längre. I allafall inte på Media Markt.

Folk gnäller även över varor som är slut. Men det är väl självklart att om en tv som i vanliga fall kostat 6990:- och blivit nedsatt med 3000:- till 3990:- kommer att gå åt. Fort. Vad tror folk? Att lagret är oändligt?

Lockvaror stör mig inte heller då man säkert kommer hitta något som är lika bra till en rimlig slant.

Vissa människor är verkligen dumma i huvudet på riktigt.