#life

Biltema – Yosemite Trekking 28"

20130605-101323.jpg

För ett par år sedan köpte vi varsin cykel på Coop Forum. Ja, inga värstingcyklar med andra ord. Men dom uppfyllde sitt syfte. Den fungerade klockrent att cykla till jobbet med eller en snabbis till affären för att handla något viktigt.

Jag glömde dock min, låst på stan över en helg. Och den blev stulen.

Efter att ha cyklat ett tag på Pias cykel insåg jag att det var dags att köpa mig en ny.

Ögonen drogs åt Biltema och deras breda utbud av cyklar. Kostnadsmässigt låg dom helt rätt och jag har läst både ris och ros om dom. Servar man dom så har man nog glädje av dom under de närmaste åren.

Igår slog jag till på en Yosemite Trekking 28″ och fick på eftermiddagen hjälp att montera den.

20130605-101240.jpg

2 kommentarer

  1. Techno Viking

    Kan man ha ios7 på den

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑