#life

Mina prenumerationer på Youtube

youtube

Som jag skrev tidigare så började jag, för några år sedan, att följa en del personer på Youtube. En gemensam nämnare för alla som jag följer är teknologi och Apple. En del av dom bidrar även med en hel del humor.

Chris Pirillo var en av de första, tillsammans med David DiFranco och Ty Moss som jag började följa. Chris blandar tekniknyheter och recensioner med en delvis väldigt humoristisk vlog tillsammans med frun Diana. Chris är en nörd, samlar mini-figs och gillar bacon.

David DiFranco samlar in mini-figs, vet inte om han gillar bacon, men kallar sig själv en nörd. Det som fångat mig här, är hans vloggar han gör när hela hans familj träffas. Det är svårt att förklara, men av någon anledning är det väldigt intressant och roligt att se hur andra människor har det och vad dom gör. David svarar även på en hel del frågor, recenserar,  ger en hel del tips inom teknik och saker som rör internet.

Ty Moss (vlog) var den vars filmer jag tittade mest på innan jag skaffade, eller rättare sagt, satt och väntade på att Tele 2 skulle leverera min iPhone 4S. Förutom sina tekniknyheter och recensioner så vloggar även han. Måndag till fredag. Han driver ofta omkring med sin sambo, Gray och sin kompis Johnny Klinger och äter skräpmat och dricker Mountain Dew.

Unbox Therapy packar upp saker. Allt från iPod Nanos till 65″ tv-apparater.

Lamarr Wilson är humor. Även om han även ger lite nyheter i teknikens värld, så är det alltid med en stor portion humor. Väldigt roligt.

iJustine följer jag, men ser väldigt sällan. Hon spelar spel och lägger kommentarer till det. Mycket Black Ops 2. En del vloggar också.

Boggie2988 började jag följa för ett litet tag sedan. En film som fick upp mina ögon för honom var hans ”Draw my life”-film. En mycket sorgsen berättelse, som nu verkar ha blivit mycket ljusare. Boggie2988 är väldigt överviktig och jag tycker att det är väldigt stort av honom det han gör. Han har, när detta inlägg skrivs, 454665st prenumeranter och har allt mellan 70.000 till 600000 views per film. Boggie2988 spelar även en karaktär vid namn Francis. Francis är ofta arg. Nästan alltid arg. En favorit!

David Banther, vän med David DiFranco. Politiskt aktiv och lite av en nörd.

SolderKnowsBest levererar tekniknyheter, recensioner och packar upp elektronik.

TLDToday packar upp och recenserar elektronikprodukter.

MediocreFilms är nyupptäckt. MediocreFilms gör pranks.

1 kommentar

  1. William Annerqvist

    Hej följ gärna mig på youtube skulle vara snällt

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑