screenshot

Dom senaste dagarna har jag suttit och fixat till min Youtube-sida. Lagt till en banner och kanaltrailern börjar ta form.
Min Youtube-kanal är allt annat än välbesökt men jag har funnit en ny passion i det här med att filma och sitta och klippa ihop det till någonting fint eller roligt.

Youtube har länge varit en utav mina favoriter bland de sociala nätverken. I början, innan jag aktivt började besöka och följa vissa personer, så var jag nog som större delen av alla besökare . Man ser något roligt klipp på Facebook som man klickar på och efteråt surfar man vidare på Facebook. Men så började det bli dags för en ny mobiltelefon och jag gick ut på Youtube för att titta om någon hade lagt upp någon film som var filmad med iPhone 4S. Och det fanns ju ett par.

Jag började prenumerera på en ung kille från USA som kallade sin sida Ty’s iHelp, därifrån tog jag mig till hans vlog-kanal, vidare till en kille som heter Chris Pirillo, kallar sig för LockerGnome. Vidare till en herre som kallar sig för SolderKnowsBest osv osv.

Jag kommer att göra en liten sammanställning i ett annat inlägg om vilka kanaler jag prenumererar på. Men Youtube är fullt av otroligt mycket information, och helt klart något som jag rekommenderar att man aktivt besöker och söker på saker själv, jag lovar att man kommer att hitta något som man gillar, förutom söta barn som dansar till Beyonce eller folk som ramlar och slår sig.