#life

1 år med iPhone 4S

Ett år har gått sedan min iPhone 4S dök ner i postlådan.

Eller, egentligen fick jag ett SMS med mitt 4-siffriga nummer som jag skulle uppge när jag hämtade ut paketet på ICA Kvantum. Men ni fattar.

Under detta året har även min dotter hunnit fylla 1 år. Men detta inlägg ska bara handla om den 3:e bästa. Eller? Ok, 4:e bästa. 5:e bästa sak! Efter Ella-My, Pia, Huset, Trulls… Ok, 6:e bästa. Släkten borde väl komma innan. Samt min MacBook, men sen. 7:e bästa grej. Apples iPhone 4S. (Reserverar mig för att jag kan ha missat något).

Tidigare hade jag en iPhone 3S, en mobil som var med om mycket. Tappade den aldrig i vatten, men i marken. Jag tappade den på betonggolvet på K-Rauta, i asfalten när jag var ute och sprang med Trulls och ett antal gånger ner på golvet från t.ex. soffan. Den var oförstörbar. Trodde jag.
Tills jag tappade den, från ca 1,5 decimeters höjd och skärmen sprack.

Jag höll dock kvar vid den. Lämnade aldrig in den hos någon skum filur bredvid Coop på Haga, utan använde den ett par månader till. Närmare ett halv-år. Innan Tele2 hade en tillräckligt bra deal för att jag skulle slå till.

Jag minns det så väl, varför jag valde Tele2 som min operatör. Operatören Tre hade en kampanj vid samma tidpunkt. Men Tele2 valde att lägga sig 10:- lägre och körde med reklamslogan, ”Bara en kan vara billigast. Inte tre.” Det, plus priset och fåren Frank och Francis fick mig att välja dom.
Deras kampanj slog dock bättre än vad dom trodde och dom fick problem med leveranstiderna, en månad efter beställning dök telefonen upp.

Den månaden fylldes med Youtube-klipp. Unboxings, en uppsjö av kameratester och hastighetstester.

Nu återstår det precis ett år av min bindningstid hos Tele2, en operatör som jag i det stora hela är mycket nöjd med. Nya iPhones kommer att komma, vi inväntar iOS 7 som enligt rykte kommer att vara rejält omdesignat. Livet med Apple-produkter ser ljust ut.

5 kommentarer

 1. Techno Viking

  TRAGISKT!

  • Andreas

   Ja, verkligen.

 2. Frugan

  ”Livet med Apple-produkter ser ljust ut.”

  Eh… ditt liv med Apple-produkter ser ljust ut precis som det är. Du vet ytterligare inköp sanktioneras med semesterresor med familjen. Idagslet 1-0 familjen. 😉

  • Andreas

   Vi ska ju ut på en fantastisk resa om 17 dagar! 🙂

   • Frugan

    Jaja… försök du bara. 😉

Kommentera

© 2022 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑