#life

Runkeeper och jag

Så, i förrgår var jag ute på första riktiga promenaden sedan jag tog beslutet att det fick vara nog. Sträckan som jag gick var en välbekant sådan. Jag har gått den många gånger tidigare. Men detta var första gången detta år.

Runkeeper 23 April

En annan sak som jag börjar få lite ordning på är det här med kosten. Till lunch så äter jag antingen sallad, eller en eller två lunchmackor. Lunchmackorna ger mig ca 540 kalorier om jag äter 2st, salladen har jag ingen aning om, men jag skulle tippa på ungefär samma. Problemet med frukosten kvarstår, så är det någon som har något tips på snabb, nyttig och enkelt frukost, som gärna ska intas när jag kommer på jobbet, så är jag tacksam.

Annars löper det mesta på som det ska. Lite över en månad kvar innan barn #2 ska anlända och nu ska jag gå ner och börja montera barnvagnen som anlände idag. Det är en Carena Double Swing Evo 2. På sidan visas en brun 2012-års modell. Vi tog och beställde en svart 2013-års modell. Bild när den är färdigmonterad kommer senare.

 

2 kommentarer

  1. Peppe

    Koka upp ett gäng ägg så du har hemma. Så glufsar du i dig dessa(1-2)när du kommer till jobbet. Knappa 100kcal/ägg och snabbt smidigt + mättande.

  2. Den Anala Aptassen

    Ha en sån hen på jöbbe:

    http://www.axa.se/Vara-produkter/Grot/Great-Apple-Cinnamon-500-g/

    Ta varmvatten från kaffemaskinen, rör ihop, svep.

Kommentera

© 2022 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑