Så där ja. På’t igen bara.

Mycket har hänt sedan sist. Blivit fader, far, pappa, farsa etc. Inget av orden låter riktigt klokt. Men så är det och det är fantastiskt. Mer om det senare.

Tänkte försöka komma igång med bloggandet igen nu då det ska bli ordning på detta. Drömmar och mål finns i hög grad kvar men nu finns det ytterligare en liten, liten människa i mitt liv som snart kommer att kräva min fullständiga närvaro nere på golvet, uppe i luften, mittemellan osv.

Börjat på gym sedan en tid tillbaka och efter träff med PT fick jag följande program.

Thrusters. Dessa gör jag 15 gånger.

Sen kommer Burpees. Dessa gör jag 10 gånger.

Sen Mountain Climbers. 40 gånger.

Sen avslutar vi med lite Russian Twist. 20 gånger.

Sen börjar vi om och gör denna runda 2 gånger till. Så småningom kommer jag lägga på ett varv till och öka vikterna.

Detta var bara en snabbis för att visa att jag fortfarande lever. Nu kör vi igen!