#life

I'm still around

shapeuprdny.se is no more. Tuffar dock vidare med http://shapeuprdny.wordpress.com.

Igår gick startskottet för mitt nya liv. Säger vi. Återupptog mina armhävningar och sit-ups via 100 push-ups och 200 sit-ups apparna till iPhone. Ansträngningarna igår har resulterat i lite träningsvärk idag och det är så skönt! Det är så skönt! Jag måste lära mig att denna känsla är något som jag mår bra utav. Riktigt bra utav!

Jag har haft lite problem under vinterhalvåret. Problemet har bestått i att ta mig ut, att motionera utomhus, likaså inomhus då jag har ett inbyggt motstånd till gym. Men nu börjar marken bli barare och barare. Värmen börjar komma. Nu ska jag ta mig ut! Jag måste även börja stärka upp mig kropp lite så motståndet till gym måste jag motarbeta. Förslag?

Ska för övrigt bli mycket bättre på att uppdatera bloggen.

I dag kommer mig mor upp ett par dagar. Det var långt innan jul vi sågs senast. Så det besöket är välbekommet. Första helgen i April bär det av till Stockholm med min bror för att se på Klungan. Och i sommar ska jag ge mig på det här. För att sätta min höjdrädsla på prov. Vem vill med?1 kommentar

  1. Anders Nilsson

    Nu skriver jag här för att bevisa att jag läser 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑