#life

Lies of the beautiful people

Nästa helg kommer mina kära vänner Johan, Johannes och Anders upp på besök. Var ett bra tag sedan vi alla 4 var samlade sist. På detta vis tror jag senast var under min studietid i Övik då alla kom och hälsade på. Det ska bli riktigt roligt att hänga alla 4 igen.

Johan och Anders kommer upp med samma tåg på fredagsmorgonen, så då ska jag serva med kaffe när dom kommer. Sen dyker Johannes upp med buss från Östersund vid 14-tiden.

Kanske kommer vi planera inför vår skidning till Sylarna. Skulle vara riktigt roligt i så fall.

Nu sitter jag och tittar på Vinterstudion, just nu Super-G från Åre och dricker kaffe. Pia drar sig fortfarande.

Det blev en väldigt sen kväll igår. Först härlig middag hos Pias kusin Pär och hans sambo/blivande fru och melodifestivalen. Som, som vanligt blev en besvikelse förutom att en av mina favoriter gick vidare. Nicke Borg. Sen när vi kom hem så började Precious på Canal Plus, en film jag velat se ett bra tag men aldrig riktigt fått med mig Pia på den. Men nu gick det. Men vilken hemsk film!

Som avslutning vill jag tipsa om Sixx:AM’s nya skiva som kommer snart. Första singeln heter Lies of the beautiful people och låter så här.

5 kommentarer

 1. Svängis

  Har du glömt att vi hälsade på när nån fyllde 30? 🙂 Och bara kaffe låter lite lite, ska vi ta med croissanterna själva? 😉

 2. Andreas

  Haha. Ja just ja. Ni var ju upp då. Ja, det var ju också så klart roligt. När Johannes öl började läka och han fick börja dricka redan på morgonen.

  Men vad äter du på mackor? Äter du ost?

 3. Svängis

  Jajjemän, ost går bra. Mjölk, ägg, fisk & skaldjur går bra. Inget kött eller gelatin eller så bara.

 4. Svängis

  Varför har du inte taggat detta inlägg med taggen Öl förresten?!

  • Andreas

   Det är klart. Det skulle jag ju ha gjort 🙂

   Med vänliga hälsningar. Andreas Pålsson

   Solrosvägen 11 D 90365 Umeå

   072-2333637

   shapeuprdny.se

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑