#life

En bra helg

En bra helg är till sin ände. Försöker komma igång igen med både kost och motion, men det går trögt.

I helgen skötte jag iallafall motionen i form av, först lite backträning i pulkabacken. Den är inte speciellt lång eller brant men pga min lätt, tunga vikt så sjunk jag rätt bra vid varje kliv. Körde 4 gånger innan jag kände att kör jag en gång till så kräks jag. Så jag gav mig.

Senare under dagen tog jag en tur längs elljusspåret tillsammans med svåger Peter. Samma där. Gick igenom vid nästan varje kliv. Men det var riktigt skönt.

Nu är det väl bara att köra på med promenader och andra aktiviteter så får vi se vart det leder. Kosten tar jag som den kommer. Måste försöka börja äta frukost!

2 kommentarer

  1. Flickvännen

    Ok… jag väcker dig för frulle imorgon! 🙂

  2. Andreas

    Ajdå. Har jag sagt för mycket nu 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑