#life

Heartbeats

Efter mycket om och men så gick vi då tillslut ut med att vi väntar tillökning igen. Pålsson/Svanbecks-familjen ska bli 3 + hund. Anledningen till att vi väntat enda till vecka 17 är väl ganska självklar när man tänker på vad vi har gått igenom de senaste åren. Dom små, dystra, procent som man tyvärr kan träffa under en graviditet har vi träffat. Twice! Men nu är det verklighet igen. Det sista klivet in i vuxenvärlden (förutom körkortet) är ett faktum igen. Och denna gång ska det bara gå bra. Det finns liksom inga andra alternativ.

Vecka 17 alltså. Ungefär samma vecka som vi miste Karl-Johan. Inte undra på att vi är väldigt rädda och nervösa. Vi var hos barnmorskan i Tisdags och frågade henne om vi inte kunde få kolla om det hördes några hjärtslag. Att få lyssna efter hjärtslagen så här ”tidigt” är tydligen inte självklart. Vi har haft denna underbara barnmorska vid de två tidigare graviditeter så hon är väl insatt i vår situation och ansåg att vi var ett undantagsfall. Men sa också att vi fick inte bli rädda om vi inte hörde något. Men lätt! Pia lade sig tillrätta och BM började. Efter 5 sekunder hade jag, i princip gett upp. Men så helt plötsligt. Fouff fouff fouff fouff. Magiskt!

Så, nu är det väl dags att ta tag i träning och leverne igen då. Inte bara för att klara av mina mål jag har satt upp, när det gäller äventyr och andra upplevelser, men nu även också för att orka leka med ett barn för resten av mitt liv. Ett underbart liv!

Det är härligt att leva!

1 kommentar

  1. Mamman

    Jag älskar dig så jättemycket jag! 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑