Oj. Det var ett tag sen sist jag skrev. Antagligen för att jag la mig på latsidan strax innan jul och klev inte upp fören nu. Tror jag. Vill jag tror iallafall.

Nu ska det bli ändring på det. På både tränandet och bloggandet.

Det kommer att hända en hel del under 2011. Har fått med mig mina vänner Johan och Johannes på trippar både till Sylarna och Kebnekaise i år. Tanken är att innan snön försvinner, skida till Sylarna. Då kommer nog även respektive följa med. Efter den 17/2 andra vet vi det.

Sen under sommaren eller till hösten ska det vandras till både Kebnekaise och Sylarna.

Det kommer som sagt att hända en hel del under 2011 och när jag/vi kommer kunna genomföra detta är i dagsläget lite osäkert. Får återkomma längre fram.

Igår tog jag tillslut på mig skidorna och Pia släppte av mig vid Olles när hon skulle åka till kusinen för hundaktiviteter.

– På en timma borde du hinna en mil ungefär! Säger Pia innan hon släpper av mig.

Efter 26 minuter kommer jag till avdelningen för 5km eller 10km och inser att jag nog bör svänga av här.

När jag försöker åka skidor som man ska och tänka lite tekniskt blir det sjukt jobbigt efter ett tag. Vilket gör att det tar lite tid för mig. Men det kommer. Det känns ju i kroppen idag och det är ju huvudsaken. Att jag får träningen.

Sen vette tusan om vallningsfria skidor är så bra att motionera med. Får ju ingenting gratis av dom jäklarna 🙂

Till veckan löser jag träningskort på jobbet och ska försöka köra 2-3 pass i veckan.

Nu dricker vi lite kaffe och tittar på sprinten tycker jag!

På återseende.