Dagens träning har bestått utav att bära en 10 liters färghink hem från K-Rauta samt att måla. Man bränner nog lite kalorier på det också.

Målningen går framåt. Imorgon blir ”trapphuset”, alltså väggarna i trappen färdigt. Sen är det bara hallen uppe och datorrummet kvar. Hallen uppe blir kanske klar imorgon också, eller på fredag. Ska bygga någon form av hänga-av-sig-jackan-lösning i hallen nere också. Sen ska iofs köket målas och tapetseras. Men det får bli ett senare projekt. Väldigt skönt att få till det mesta innan jag börjar det nya jobbet den 29/11.

Har idag också bokat biljetter till Fredrik Strängs föreläsning här i Umeå i februari. Ska bli riktigt roligt, och skoj också att Pia vill följa med. Såg även fram emot en annan föreläsning, med Pierre Näsman nere i Stockholm. Men tyvärr infaller den samma helg som hela familjen kommer upp från Östersund. Fårhoppningsvis kommer det fler tillfällen.

Imorgon ska vi åka till Håkmark och titta på Trulls, eventuella dagis. Och i helgen blir det eventuellt Trehörningsjö. Det sägs att det har setts Björn där.

Nu är jag rätt mör i kroppen.