#life

Paus och snöpulsning

I ett försök att få upp pulsen på Trulls och min promenad igår kväll testade jag att springa lite när vi snöpulsade. Det kändes bra just då. Fick upp pulsen rejält. Men när jag kom hem så var det som att mitt vänster knä ville berätta något för mig. Att det kanske inte är dags att testa springa riktigt ännu.

Har tagit det ganska lugnt några dagar nu senaste tiden pga just knät. Har kört lite med mina hantlar och tagit några promenader. Men inget direkt ansträngande. Skulle så hemskt gärna göra något riktigt jäkla ansträngande men som samtidigt inte är så krävande för mitt knä. Kanske en riktigt lång stavtur i ett ok tempo? Inväntar min pulsklocka, när jag fått den så kan jag börja laborera lite. Men jag längtar tills skidspåren i närheten är färdiga. Det ska bli skoj!

Jaja. Bloggar lite snabbt via iPhonen. Dags att ta tag i dagen nu. Ytterligare målning väntar. Fina bilder på vårt vardagsrum och hall kommer kanske ikväll.

Må väl!

2 kommentarer

  1. Svängbäng Älg

    Bättre att fokusera på längd än på intensitet på träningspassen när man är någorlunda otränad – mindre risk för skador då!

  2. Svääng

    ”Fina bilder på vårt vardagsrum och hall kommer kanske ikväll. ” – Ja?

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑