#life

Äntligen faller den vita kärleken!

… och likt ett barn klev jag upp i morse. Satte mig i soffan med en kopp kaffe och tittade ut genom altanfönstren. Snö!

Såg väldigt mycket fram emot dagens träning i den nyfallna snön. En timmes promenad med Trulls i den vita skogen samt i orörd snö. Hur underbart som helst! När vi sen kom hem var det dags för snöskottning och för att avsluta träningspasset tog jag fram hantlarna och körde biceps, triceps, axlar och slutligen ”plankan” i 40 sekunder.

Allt som allt, ett härligt träningspass utan att belasta knäna allt för mycket.

Jag älskar verkligen snön!

4 kommentarer

 1. Svängb

  Jag med! Snö är bäst. Men den ligger kvar liiite för länge här i Sverige…

 2. Svängb

  Kommer du ihåg när vi gick på promenad i Östersund när första snön kom ett år?

  • Andreas

   Nej. Jag minns nog inte det riktigt. Vi gick ju så mycket där ett tag.

 3. Svengd

  fy faaan du minns inte 🙁 Kan ha varit -04 eller kanske -05.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑