LIFE OF RDNY

#life

Äntligen faller den vita kärleken!

… och likt ett barn klev jag upp i morse. Satte mig i soffan med en kopp kaffe och tittade ut genom altanfönstren. Snö!

Såg väldigt mycket fram emot dagens träning i den nyfallna snön. En timmes promenad med Trulls i den vita skogen samt i orörd snö. Hur underbart som helst! När vi sen kom hem var det dags för snöskottning och för att avsluta träningspasset tog jag fram hantlarna och körde biceps, triceps, axlar och slutligen ”plankan” i 40 sekunder.

Allt som allt, ett härligt träningspass utan att belasta knäna allt för mycket.

Jag älskar verkligen snön!

4 kommentarer

  1. Jag med! Snö är bäst. Men den ligger kvar liiite för länge här i Sverige…

  2. Kommer du ihåg när vi gick på promenad i Östersund när första snön kom ett år?

  3. fy faaan du minns inte 🙁 Kan ha varit -04 eller kanske -05.

Kommentera

© 2019 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑