För ca 8 månader sedan var jag på en Hälsoprofilsbedömning. Dom mätte knäleder, handleder, skelettvikt. You name it. Allt. Imorgon är det dags för uppföljning.

Jag tror inte det har hänt så otroligt mycket. Visst. Ok. Jag 300% mer aktiv och har gått ner 10kg sen dess. Men det känns inte som att så mycket har hänt. Så det ska bli intressant.

Körde ett pass igår innehållande 40 minuters stavgång/stavlöpning. Har blivit lite orolig för att jag börjar känna i knäna. Speciellt höger knä. Så jag ska nog ta det lite lugnt med joggningen ett par dagar. Vill helst inte få men för livet. Efter stavpasset tog jag mina nyinköpta hantlar och lekte lite med. Så pass att jag faktiskt har lite träningsvärk idag. Skulle dock ha köpt lite tyngre vikter. Men dom får duga så länge.

Spännande dag imorgon som sagt.

På återseende.