#life

Tankar

Jag funderar så otroligt mycket just nu. Surfar runt på alla dess möjliga sidor. Ena stunden är jag intresserad av Kettlebells-övningar, varpå jag helt plötsligt sitter och googlar efter filmer från olika expeditioner.

Tankarna far iväg till min träning och hur jag ska optimera den. Eller, tankarna har varit där ett tag nu. Fick mycket fina tips igår från både Pierre Näsman och Fredrik Sträng och bli inte förvånade om ni ser mig dragandes på ett eller fler bildäck och 30kg i en ryggsäck snart. Frågan är bara hur man kommer över begagnade bildäck. Ska kolla med min sambos kusin som jag tror använder dom till hundträning.

Tänker på framtiden. När jag lyckats, (jag säger när och inte om!) gå ner i vikt. Hur ska jag göra för att hålla motivationen att träna uppe? Ja, jag har tänkt att man kanske ska följa med min kompis Johan på lite olika löptävlingar. T.ex Tjurruset och Midnattsloppet. Men jag vill ju även upptäcka saker. Min vandring till Everest BC finns kvar. Det är absolut något som jag vill, och som jag kommer att göra. Men även enklare berg. T.ex Kilimanjaro. Det är mycket därför jag sitter och letar efter filmer ifrån olika expeditioner. Vill ha mål, drömmar och bilder. Detta är något jag vill träna inför och som förhoppningsvis kommer att hålla mig aktiv även fast jag når en målvikt jag satt.

Gillar denna film. Speciellt slutet.

Sen tänker jag även på det här med kosten. Vi gick ur Viktväktarna. Vi gick väl ur för att vi tyckte vi hade lärt oss ganska mycket utav dom. Samtidigt som vi ville optimera även det. Pia är utbildad inom ämnet så vi har ju expertisen i vårt egna hem. Men nu måste vi bara sätta detta nya tänk i verk. Vi kommer fortsätta att räkna poäng, men vi kommer att äta mindre poäng än vad vi gjorde i VV. Iallafall jag. Vi har räknat lite och kommit fram till att jag nog ätit ganska mycket kalorier under tiden med Viktväktarna. Deras tänk om att komma upp i rätt mängd poäng varje dag så kunde jag ju använda mig av ren grädde eller varför inte fetaste möjliga crème fraiche. Och det går liksom emot hur jag tänker att man går ner i vikt. Så därför halverar jag nästan mitt poängintag per vecka.

Ska börja med detta nu imorgon (måndag), så får vi se nästa måndag hur jag mår och vad det gjort med vikten. Men framför allt hur jag mår. Har jag haft orken, har jag varit mätt osv.

Kanske var det dumt att gå ur Viktväktarna så tidigt. Kanske inte. Det återstår att se.

Sen funderar jag på att sälja min dator och lägga pengarna på en bärbar istället. En hyffsad. Men behålla finskärmen min för att kunna koppla in i den bärbara vid skrivbordet. Saknar att ha en dator i knät i soffan, eller kunna koppla in den i tv’n. Spel har jag i princip slutat med. Nu släpps ju snart expansionen till World of Warcraft, Cataclysm. Lär nog bli lite spelande då. Men just nu är det ingenting. Får se hur det blir. Lär ju inte få så otroligt mycket för den ändå. Så kanske lika bra att ha kvar den. Fast den är ju ganska bra så en liten slant borde man ju kunna få för den. Skulle jag få 4000:- så skulle jag vara väldigt nöjd.

Så, mycket tankar som sagt. Dom hoppar hit och dit.

Nu är jag så jädra peppad på att träna så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

2 kommentarer

 1. Micke

  Faan Andreas, jag är imponerad över din beslutsamhet. Jag önskar att jag kunde komma till motivationen.

  Det är dåfrånkomligt att tänka på när du och jag körde viktväktarna. Det gick ju bra faktiskt.

  Sen åt vi kebab med ris efteråt. Smarta killar vi.

  Kepp up the good work.

 2. Andreas

  Ja, men vi hade ju alltid något att fira efter vi hade varit där 🙂 Så det var vi ju värda 🙂

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑