Tredje dagen i rad som jag är ute och springer med stavarna. Stavlöpning heter det visst. Enligt filmer jag kollat på Youtube så gör jag nog inte riktigt rätt. Som jag fattat det ska man springa mer som när man åker längdskidor. Med långa kliv. Och filmerna visar mest bara uppförsbackar. Jag springer mer som vanligt. Fast med stavarna då. Känns riktigt skönt. Kör små intervaller. Eller små och små. Jag springer tills jag inte orkar längre. Då går jag en sväng.

En grej som är riktigt skön är när jag kommer ner till en äng. Där är det orörd snö. Inte så djup ännu. Men så pass att man får lyfta på benen lite extra. Där pressar jag mig till att springa hela ängen. Det ska bli riktigt intressant när det blir lite djupare där.

Börjar känna att träningen börjar ta. Kanske inte direkt på vikten för jag har slarvat med maten. Men det börjar märkas på konditionen.

Imorgon får det räcka med en vanlig, lugn promenad med Trulls. Sen på torsdag är det vägning. Sen tar vi tag i det här med maten igen. Vi som var så duktiga i början.

Dags för sängen nu.

Må väl.