#life

Ett stycke halvdöd iFån

Jag kan inte längre använda min iPhone när jag är ute och springer/promenerar.

I förrgår när jag var ute och sprang med Trulls så fick jag för mig att jag skulle spurta på slutet. Tävla med Trulls. När jag upptäckte att jag låg före honom, vilket väldigt sällan inträffar eftersom han tycker om att ligga 20 meter före en och dra för fullt, så ökade jag och glömde helt bort att telefonen låg lös i min munkjacksficka.

50 meter hemifrån ramlar den ut och ner på asfalten.

Jag har tappat den några gånger tidigare, så detta var väl nådastöten antar jag.

Har jag WiFi så funkar den klockrent. Men så fort den går över på 3G så tappar den täckningen.

Det är lite sorgligt för jag tyckte det var riktigt roligt att följa träningen med Runkeeper och att fixa den lär knappast vara möjligt eftersom jag inte tror jag har kvar fraktsedel/kvitto från Halebop.

Annars så var det idag del 2 i min ”Springa och sen göra några styrkeövningar hemma”-historia.

Hade en fantastiskt skön träningsvärk igår som även höll sig kvar i höger ben idag. Men efter springturen och dagens benböj så var den värken borta. Nu hoppas jag på ny värk imorgon!

Imorgon ja. Imorgon är det vägning igen och jag tror inte det har gått så bra denna vecka med vikten. Framför allt för att jag förra veckan var lite extrem.

Jag hade på mig ett par gubbkallingar, Pias hälstrumpor samt tunna mysbyxor och en lätt t-shirt för att ha så lite tyg på kroppen som möjligt. Jag blev alldeles för fokuserad på att klara 5%-målet. Imorgon finns det risk för väldigt lite nergång eller ingen alls. Kanske t.om upp ett par hekto.

Men jag är som sagt On fire nu 🙂

Nästa vecka, då jädrar!

4 kommentarer

 1. Halebop

  Hej.

  Jag heter Tiina och jobbar på Halebop.
  Om du köpt din iPhone i vår webbshop kan du få en kopia skickad på ditt följebrev/kvitto. Dem har vi alltid sparade i elektroniskt format.
  Du kan inkomma med ett ärende till http://support.halebop.se/contact. Bifoga ordernummer eller det personnummer som beställningen gjordes i så kan de ta fram den och skicka dig en kopia på den via mail.

  MVH/ Tiina Halebop

 2. Andreas

  Hej Tina.

  Japp, det var precis vad jag gjorde det 🙂 Fantastiskt. Jag som trodde det var kört.

 3. Anna

  Imponerande service, Halebop!

 4. Svängbäng

  Men alltså, är inte det här andra gången totalt som du får kontakt med företag via din blogg utan att du ens menat det?! Utelämnande envägskommunikation…

Kommentera

© 2022 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑