Så imorse var det dags. Trulls och min första morgonpromenad. Vi gick en lite kortare variant av sträckan vi gick igår.

Trulls passade på att hoppa ner i en dygrop och blev alldeles lerig.

Efteråt gick vi hem och åt frukost och tittade på slutet av Fred Claus och då slog det mig att jag har börjat längta till julen och vår första julgran i vårt första hus vi äger tillsammans. Sen alla julfilmer tv sänder. Känner att det var helt rätt att teckna Canal+ filmkanaler så här lagom till vintern!

Känder hur som helst väldigt skönt att börja dagen med en promenad. Kändes verkligen som att man kom igång. Sen smakade ju så klart kaffet extra gott när man kom hem.

Imorgon ska vi försöka ta oss iväg tidigare och även ta med kameran och se om det finns något vackert att foto så tidigt på morgonen. Och kanske, kanske, kanske blir det en liten joggingrunda ikväll efter jobbet.

Här är dagens runda.