Eftersom jag har 45-60 minuters stadsbussresa mellan hemmet och jobbet så stannade jag igår kvar på jobbet efter min morgontur. Slutade 12 och skulle gå på 16 igen. Tog istället ut stavarna på en runda runt Nydalasjön. En fin liten tur på 12km enligt deras info på internet. Men enligt funbeats kartsystem så blev det ca 11km från jobbet räknat.

Idag känns den turen i både ben och fötter. Mest benen dock. Skavsår på en av de yttre tårna på vänster fot samt djungelbränna, träskbrand eller vad det nu heter. Träskbrand låter roligast.

Känner att jag behöver nya skor. Men frågan är om det är värt att köpa det så här års. Fast samtidigt kanske det är någon trevlig höstrea på gång.

Mina Icebreakerstrumpor var ju väldigt sköna. Men det är ju ganska imponerande att ett par strumpor i merinoull med förstärkt tå ska gå sönder efter bara ett par gångers användning. Och då har jag ganska välklippta tånaglar. Men jag ska helt klart köpa fler, för dom var väldigt sköna så länge dom höll.